Πολλά ονόματα ακουγόντοσαν το τελευταίο διάστημα για τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του επόμενου κύκλου του Big Brother. Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάτι, ήρθε ο ίδιος ο παρουσιαστής να το κάνει. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από τη μεγάλη του περιοδεία που έκανε στην Αυστραλία, και εκείνος έδωσε όλες τις λεπτομέρειες.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.