Το House of Fame οδεύει προς την ολοκλήρωσή του με τον μεγάλο τελικό να έχει προγραμματιστεί να γίνει σε δύο εβδομάδες από τώρα.

Απόψε, ωστόσο, προέκυψε ένας νέος κανόνας αφού η κριτική επιτροπή είχε την δυνατότητα να στείλει έναν από τους εναπομείναντες παίκτες απευθείας στον τελικό. Η επιλογή φάνηκε να προβληματίζει αρκετά τους τέσσερις κριτές, που έπρεπε να λάβουν υπ’ όψιν όλες τις εμφανίσεις των σπουδαστών μέχρι σήμερα κι όχι μόνο την αποψινή. Μετά από μια… μίνι σύσκεψη οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης που θα φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη και δεν θα χρειαστεί να διαγωνιστεί στον ημιτελικό, είναι η Βένια Καραγιαννίδου.

Νωρίτερα, ωστόσο, είχε προηγηθεί η διπλή αποχώρηση της βραδιάς. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε για τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση που ήταν o Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσινιάγκας κι ο Jimmy Sion.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του House of fame, Ελένη Φουρέιρα, οι δύο που έλαβαν τις λιγότερες ψήφους κι αποχωρούν, είναι ο Γιώργος κι η Πηνελόπη.