Μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης (07/04) ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που δίνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μεγάλο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος βρήκε δίχτυα με ένα εκπληκτικό φάουλ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, στην τελευταία φάση του αγώνα, έχοντας περάσει στο ματς περίπου τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Ο Αυστριακός δεν έχει πείσει με την παρουσία τους στους «ασπρόμαυρους», αλλά έχει καταφέρει να πετύχει τέρμα και στα δύο παιχνίδια που έπαιξε κόντρα στην Ένωση στο στάδιο του Αμαρουσίου (ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο) -και τα δύο πολύ καθοριστικά.

Ενδεικτικό της κριτικής που έχει ακούσει ο Μουργκ, είναι ο τρόπος με τον οποίον περιέγραψαν τη φάση του γκολ στο Radio Primo. Λίγες στιγμές πριν την εκτέλεση του Αυστριακού, ακουγόταν -για γούρι όπως αποδείχθηκε- συνεχώς η φράση «Ποιος Μουργκ;», με τον έναν εκ των δύο να συμπληρώνει: «Ας το βαρέσει ο Πασχαλάκης καλύτερα». Ωστόσο, μόλις μπήκε το γκολ έγινε… χαμός!

Ακούστε την επική περιγραφή: