Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζόπουλου, του παίκτη ο οποίος είδε νωρίς την πόρτα της εξόδου της Φάρμας, δυο νέοι παίκτες έφτιαξαν τις τσάντες για να μπουν στο reality.

Μαρία Φραγκάκη και Ερωτόκριτος Κυμιώνης, στο επεισόδιο της Φάρμας, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, έκαναν την εμφάνιση τους και οι «παλιοί» έσπευσαν να τους υποδεχθούν.

Η πρώτη υποδοχή από τους παίκτες που είναι ήδη μέσα στη «Φάρμα» ήταν ιδιαίτερα θερμή κάτι το οποίο παρατήρησε στην κάμερα της παραγωγής και η Μαρία Φραγκάκη.

«Είχαμε πολύ ωραία υποδοχή από τα παιδιά. Μπήκα με το δεξί και από την κεντρική είσοδο της Φάρμας και στην εσωτερική πια είσοδο του σπιτιού με το δεξί» είπε η ραδιοφωνική παραγωγής και δημοσιογράφος στην κάμερα.

«Χάρηκα πάρα πολύ γιατί είδα μια πολύ ωραία διάθεση από τα παιδιά. Είδα μια πολύ ενωμένη παρέα και μπορώ να διακρίνω αν υπάρχει καλό κλίμα ή όχι» πρόσθεσε η Μαρία Φραγκάκη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.