Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1, «Παρουσιάστε!» είδαμε πως:

Έξαλλος με την τροπή που πήρε η πρωτοβουλία του για τις ομαδικές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες , ο Σκορδάς κατεβάζει επίσημα τα ρολά του «Men’s Club» των φαντάρων.

Ο Γούλας όμως ψάχνει τρόπο να ξαναβγεί στην «αγορά» μετά την αίτηση διαζυγίου που καταθέτει η σύζυγός του. Επανιδρύει το «Men’s Club» για να μάθει πώς να βρει γυναίκα. Στο μαγειρείο της «Μανούλας Σου…» ο Φίλης μαθαίνει για το club των αγοριών και αποφασίζει να ιδρύσει το δικό του, αλλά για γυναίκες.

Πολύ γρήγορα, οι ζήλιες και οι ίντριγκες ανάμεσα στα πρώτα «μέλη» βγαίνουν στη φόρα με τη Φραντζέσκα και τη Βαρκάρη να αναγκάζονται να λύσουν τις διαφορές τους. Πίσω στο στρατόπεδο, ο Γούλας μονοπωλεί τις «συνεδρίες σαγήνης». Όταν ο Σκορδάς προσπαθήσει να βάλει οριστικό τέλος στο club, η μεγαλύτερη ρήξη ανάμεσα στους διοικητές βρίσκεται προ των πυλών.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην σειρά του Ant1 «Παρουσιάστε» στις 21.00;

Ο Ταξίαρχος ανακοινώνει ότι οι διοικητές θα αναλάβουν έκαστος τη θέση του Ταξίαρχου για μια εβδομάδα εναλλάξ, έχοντας απόλυτη και αποκλειστική εξουσία στο στρατόπεδο. Όποιος τα πάει καλύτερα, θα κερδίσει πόντους στη μάχη για τη διαδοχή του στην Ταξιαρχία.

Πρώτος αναλαμβάνει ο Σκορδάς και επιβάλλει καθεστώς επιβράβευσης χωρίς γαϊδουροφωνές, σκληρή εκπαίδευση και τιμωρίες. Οι φαντάροι το εκμεταλλεύονται στο έπακρο για να λουφάρουν περισσότερο από ποτέ. Βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, ο Γούλας καταπίνει την περηφάνια του και ενθαρρύνει το νέο «καθεστώς», βέβαιος ότι ο Σκορδάς θα αποτύχει και η Ταξιαρχία θα καταλήξει στο δικό του τσεπάκι.

Ο Έλτον, με το χαρτί ελληνικής υπηκοότητας πλέον στα χέρια του, συνεχίζει να «μυείται» στην κουλτούρα της νέας «πατρίδας» του. Η απόλυτη «μύηση» όμως έρχεται με τον ταχυδρόμο ο οποίος του φέρνει το χαρτί κατάταξης στον στρατό.

TAGS