Τέσσερις θα είναι για πρώτη φορά στο τρέχον Survivor οι υποψήφιοι για αποχώρηση. Αυτό προέκυψε καθώς τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν από μια φορά στο αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας.

Έτσι, η τετράδα που προέκυψε ήταν η εξής: Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλατος από τους κόκκινους και Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης από τους μπλε. Είναι αυτοί που μπαίνουν σε διαδικασία επιλογής από το κοινό για το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας που πραγματοποιήθηκε, η μπλε ομάδα επικράτησε με σκορ 10-8. Έτσι, η κόκκινη ομάδα έπρεπε να βγάλει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση, που θα αντιμετωπίσει τον Αλέξη Παππά, ο οποίος ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κόρομι. Στο Συμβούλιο του Νησιού η Ανθή Σαλαγκούδη έλαβε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, κάτι που δεν προκάλεσε έκπληξη και σε εκείνη.

Ο Γιώργος Κόρομι καθώς και ο Πάνος Καλλίδης, που είχαν κερδίσει την ατομική ασυλία αντίστοιχα, έπρεπε να υποδείξουν ακόμα έναν παίκτη ως υποψήφιο από την ομάδα τους. Ο πρώτος επέλεξε τον Περικλή Κονδυλάτο και ο δεύτερος τον Κρις Σταμούλη.