Με το Survivor ασχολήθηκαν στο Πρωινό, τη Δευτέρα και μεταξύ άλλων και στην Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία τις τελευταίες ημέρες είναι το πρόσωπο των ημερών, λόγω της παραμονής της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ως η πιο δημοφιλής από τους Κόκκινους.  

Ωστόσο, η κουβέντα ξεκίνησε κάπως περίεργα καθώς αναφέρθηκε ένα παλαιότερο δημοσίευμα πως ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ζευγάρι με τη Σαλαγκούδη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα εξίσου περίεργος διάλογος.

Φ. Σκορδά: Εσύ την ξέρεις την Ανθή;

Γ. Λιάγκας: Ένας φιλαράκος σας εδώ που λείπει, ο Άρης Καβατζίκης, πριν από έναν χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη.

Φ. Σκορδά: Καλά δεν χρειάζεται τώρα να ξεκινήσεις να μας αναλύσεις… Πρώτα απ’ όλα είναι και δικός σου φίλος και εξαιρετικός δημοσιογράφος.

Δημ. Ουγγαρέζος: Τόσα χρόνια που ήταν χώρια μας… (τραγουδούσε)

Γ. Λιάγκας: Καλά..

Φ. Σκορδά: Τι καλά; Θα κάνεις τώρα σαν τον Κωστόπουλο;

Γ. Λιάγκας: Να πω αυτό που θέλω να πω.

Δ. Ουγγαρέζος: Να, αυτά δεν ήθελα

Φ. Σκορδά: Όχι. Αυτό δεν ήταν μέσα στη σκαλέτα.

Γ. Λιάγκας: Η Ανθή είναι φίλη μου. Δεν είχα ποτέ… Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανέφερε ένα παρασκήνιο για την Ανθή Σαλαγκούδη που έχει να κάνει με την ΕΡΤ και για το λόγο που την «έκοψαν», τονίζοντας πως δεν είναι βύσμα, όπως λένε πολλοί και πως τα τελευταία χρόνια ψάχνει για δουλειά στην τηλεόραση. Με όσα είπε ο Λιάγκας συμφώνησε και ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό: