Ο Τάκης Δοξαράς εμφανίστηκε στο Διαφάνι και κάνει άνω-κάτω τη ζωή της Δρόσως για άλλη μια φορά.

Ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος ενσαρκώνει τον Τάκη στις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» του Ant1 το βράδυ της Τετάρτης και τόνισε στον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου πως απεχθάνεται το Τάκη.

«Αισθάνομαι ότι κάθε βήμα που κερδίζεται, κάθε στιγμή και κάθε “ταξίδι”, προσωπικά έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και έχω ματώσει για να παραμείνω καλλιτέχνης. Δεν αισθάνομαι ότι μας χαρίστηκε τίποτα, δεν αισθάνομαι ότι μου χρωστάει κάποιος κάτι, αισθάνομαι ότι είναι πολύ όμορφες συναντήσεις, συναλλαγές, διεκδικήσεις και συνεργασίες» ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

Μιλώντας για τη χρονιά που έφυγε τόνισε: «Είμαστε γεννημένοι πλεονέκτες, έχουμε αυτό θέλουμε το επόμενο… Και προσπαθώ να μπορώ να βρίσκω τη στιγμή, γιατί αν δεν χαίρεσαι αυτή τη στιγμή δεν θα μπορείς να χαρείς και την επόμενη. Ίσως αυτή η χρονιά, με αυτό το “καμπανάκι” που χτύπησε σε όλο τον πλανήτη, άρχισε να με κάνει να τα βλέπω 3D, να τα ρουφάω όλα, λεπτό το λεπτό. Στις Κάννες δεν είχε να κάνει τόσο με τις Κάννες, όσο το ότι εκτιμούσαμε το κάθε λεπτό που ήμασταν εκεί. Να μη θεωρείς τα πράγματα δεδομένα. Αυτό εννοώ ότι δεν σου χρωστάει».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ρόλο του Τάκη Δοξαρά στη δραματική σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». «Είναι πολύ δύσκολος ρόλος για μένα ο Τάκης. Αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν έναν μπαλαντέρ με την έννοια ότι είναι ένας εισβολέας, παίρνει τον ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Σταματάει το “θέατρο”, απογυμνώνει όλα αυτά που κρύβονται πίσω από τα σπίτια και πετάει μπαρούτι σε όλη την πλατεία. Έχει μια βαριά ευθύνη του πώς ελίσσεσαι μέσα σε όλο αυτό» και πρόσθεσε: «Τον απεχθάνομαι τον Τάκη, αλήθεια σου λέω. Έκανα μια σκηνή που μιλούσα με τόσο άσχημο τρόπο στη Δρόσω, που πραγματικά εγώ δεν άντεξα. Δεν άντεχα να μιλάω έτσι σε άνθρωπο. Είναι μεγάλος ο κόπος. “Έσπαγα” μέσα μου, έλεγα “τι λέω σε άνθρωπο;”. Οι δονήσεις που δημιουργούμε μας επηρεάζουν».