Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στο «Ευτυχείτε» ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς το πρωί της Δευτέρας. Ο πρώην παίκτης του Big Brother, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νικήτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Άννα Μαρία Ψυχαράκη για την οποία είπε πως δεν θα ήθελε να είχε καμία σχέση μαζί της.

«Τι να πρώτο σχολιάσω. Αρχικά να πω πως πιστεύω ότι η Άννα Μαρία το ήξερε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, γιατί όταν είσαι προτεινόμενη 9-10 φορές και μένεις, ξέρεις ότι ο κόσμος σε υποστηρίζει. Η αντίδραση της ήταν υπερβολική πάντα, από την αρχή του παιχνιδιού ήταν υπερβολική. Η Άννα Μαρία είναι ευαίσθητη, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι είναι ρολίστρια. Παίζει ρόλους και το κάνει καλά, γι αυτό έφτασε εκεί που έφτασε επειδή το κάνει πολύ καλά.

Δεν είχαμε έρθει κοντά, δεν μου είχε πει κάτι. Η Άννα Μαρία είχε σίγουρα στρατηγική. Δεν είναι κακό αυτό. Η Άννα Μαρία θέλησε να βγει πιο απομονωμένη, πιο πληγωμένη, ενώ δεν την απομόνωσε κανείς… Δεν χρειάζεται να στοχεύεις άλλους… Ούτε αγκάλιασα την Άννα Μαρία, ούτε την συγχάρηκα… Δεν θα κάνω ποτέ κάτι που δεν αισθάνομαι ότι θέλω πραγματικά να το κάνω. Απολύτως καμία σχέση δεν θα ήθελα να είχα».