Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Πετεβή. Η «Πηνελόπη» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τη σειρά, ενώ είχε και μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θανάση Κουρλαμπά, τον τηλεοπτικό Κλεομένη.

Οι δυο τους είχαν μία απολαυστική συνομιλία, όπου η «Πηνελόπη» μαθαίνει ότι ο «Κλεομένης» πέθανε από το χέρι του Μελέτη.

Μάλιστα, όταν έκλεισε το τηλέφωνο, η ηθοποιός είπε για τον συνάδελφό της: «Τον λατρεύω! Όταν μάθαμε το τέλος του Κλεομένη, νομίζω είχαμε και κοινό γύρισμα τότε, έβαλα τα κλάματα. Δεν ήθελα με τίποτα να φύγει. Και αφού επιστρέψαμε τις διακοπές όπου εκεί κάπου έγιναν τα τελευταία γυρίσματα. Το καλοκαίρι ήταν σα να λείπει ο άνθρωπος στα αλήθεια. Καθόμασταν στην τραπεζαρία, που πάντα καθόταν δίπλα μου, έτσι όπως αρχίζουμε να μιλάμε και να κάνουμε πρόβα με τα παιδιά για τη σκηνή, κοιτάζω δίπλα και αρχίζω και ξαναλέω. Μόλις με είχαν βάψε… Είχαμε δεθεί πάρα πολύ, με βοήθησε πάρα πολύ και είναι τρομερός άνθρωπος. Δηλαδή πολύ καλός ηθοποιός, τρομερός, αλλά για μένα κρατάω το ότι είναι τρομερός άνθρωπος. Είμαι υπέρτυχερη που τον συνάντησα».