Η Νεφέλη Κουλούρη μπήκε στις «Άγριες Μέλισσες» ως η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή Σεβαστού, Δόμνα Θέμελη.

Με το σνομπ ύφος της αλλά και τη μόνιμα ανεβασμένη διάθεση της, έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της πεθεράς της, Μυρσίνης αλλά και να κάνει τον Κωνσταντή, να ανυπομονεί για το γάμο τους.

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκε στο ρόλο της Δόμνας, το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα, τον τηλεοπτικό πατέρα της αλλά και την τηλεοπτική πεθερά της.

«Είμαι η Δόμνα Θέμελη, είμαι βέρα Λαρισαία, γόνος καλής οικογενείας, η οποία βρίσκεται ξαφνικά στο Διαφάνι και παντρεύεται με τη μεγαλύτερη οικογένεια του Διαφανίου, των Σεβαστών» ανέφερε αρχικά η Νεφέλη Κουλούρη.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η Δόμνα είναι καλός άνθρωπος, είναι ιδιόρρυθμη, έχει μεγαλώσει σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό στάτους. Οπότε όλη της η οπτική βγαίνει μέσα από αυτό το πρίσμα. Αλλά η βάση της είναι καλή, δεν είναι κακιά. Γι’ αυτό πολλές φορές τη βλέπουμε λίγο σνομπ, προσπαθεί να προσαρμοστεί».

Σχολιάζοντας τον «Κωνσταντή Σεβαστό», δηλαδή τον Γιάννη Κουκουράκη, η ηθοποιός είπε: «Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος. Οι σκηνές βγαίνουν πολύ εύκολα και υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας».

Πώς τα πάει με την «πεθερά» της, Κατερίνα Διδασκάλου; «Η πεθερά δεν θα με δυσκολέψει καθόλου, η σχέση μου με τη Μυρσίνη είναι εξαιρετική. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο όπως ο Χάρης Σώζος με τόση εμπειρία στο χώρο», είπε η Νεφέλη Κουλούρη.

Τέλος, η Νεφέλη Κουλούρη έδωσε και το… spoiler της για την εξέλιξη του χαρακτήρα που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες». «Όπως κάθε γυναίκα της εποχής, όταν παντρεύεται, έχει ως φυσική συνέπεια να κάνει έναν απόγονο» μαρτύρησε.