Ένα ακόμα live του «Big Brother» ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Με το πρώτο θέμα με το οποίο θέλησαν να ασχοληθούν οι παρουσιαστές ήταν η χαοτική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στο Δημήτρη Πυργίδη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Οι δυο παίκτες του Big Brother το τελευταίο διάστημα κρατάνε αποστάσεις και οι πλάκες μεταξύ τους είναι ανύπαρκτες.

Ο Μεγάλος Αδερφός φώναξε τους δυο διαγωνιζόμενους στο δωμάτιο επικοινωνίας ώστε να αναλύσουν τη χαοτική τους σχέση.

«Εσύ τη συμπεριφορά σου την περιγράφεις με τη λέξη “χάος”, θέλω να μου κρίνεις την συμπεριφορά της Άννας Μαρίας απέναντι σου» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Δημήτρης Πυργίδης τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Η Άννα Μαρία είναι ένας παίκτης που έχει και λίγο ένταση, έχει χιούμορ, άλλες φορές κάνουμε έντονη πλάκα, έχουμε έρθει κοντά, άλλες φορές μπορεί να μην έχουμε διάθεση».

Η σειρά της Άννας Μαρίας να απαντήσει έφτασε και είπε: «Το θέμα για μένα είναι το εξής, είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Αν και δεν το κρύβω ότι τις πρώτες εβδομάδες είχα μια κυκλοθυμική σχέση με τον διπλανό. Όσο περνάνε οι μέρες βλέπω ότι δεν συμπίπτω με το χαρακτήρα του Δημήτρη. Θεωρώ ότι είναι διπλωμάτης. Είμαι πολύ δυναμικός άνθρωπος για να αντέξω τέτοια πράγματα».

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ξανά ο Δημήτρης Πυργίδης ο οποίος τόνισε: «Είναι γνώμη της. Έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι. Η Άννα Μαρία δεν θέλει να συζητάει και πολύ. Δεν με έπιασε να μου πει κάτι. Είμαι θετικός και να συζητήσω και να τα βρούμε. Δεν έχω καμία διπλωματία. Ίσως να έχετε δει εσείς παραπάνω πράγματα. Πιστεύω ότι αυτό που λέει δεν είναι όμορφο».