Σε φάση ανακατατάξεων φαίνεται πως είναι ο τηλεοπτικός σταθμός καθώς μια είδηση η οποία κυκλοφόρησε χθες προκάλεσε κύμα συζητήσεων στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Η είδηση αυτή ανέφερε πως ο Διευθυντής Προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος, παραιτήθηκε από τη θέση του.

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στο θέμα αυτό και μετέδωσαν το δικό τους ρεπορτάζ γύρω από την παραίτηση του Πέτρου Μπούτου.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως οι αρχικές πληροφορίες που έγιναν γνωστές έκαναν λόγο για παραίτηση όμως στην συνέχεια υπήρξε διαρροή από το Mega η οποία ανέφερε πως η αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου ήταν απόφαση της διοίκησης του σταθμού.

Σημείο τριβής, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ανάμεσα στον Πέτρο Μπούτο και τη διοίκηση του Mega αποτέλεσε η καθυστέρηση του λανσαρίσματος του νέου προγράμματος και ειδικά του προγράμματος που προβάλλεται στην prime time τη ζώνη του σταθμού δηλαδή τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, το Mega δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Όπως σημείωσε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του ρεπορτάζ, πρώτος έφερε στο φως την παραίτηση του Πέτρου Μπούτου, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς.

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στις 17 Μαΐου του 2020 το Mega είχε καλωσορίσει τον Πέτρο Μπούτο στον σταθμό μέσω ανακοίνωσης στην οποία γινόταν ιδιαίτερη μνεία στην επαγγελματική του πορεία.

«Ο Πέτρος Μπούτος με 30 χρόνια δημιουργική και επιτυχημένη παρουσία σε επιτελικές και διευθυντικές θέσεις στην τηλεόραση αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA», ανέφερε τότε η σχετική ανακοίνωση του καναλιού