Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το J2US και από το πρώτο κιόλας live είχαμε τις πρώτες κόντρες. Σε κάποιες από αυτές πρωταγωνίστρια ήταν η Δέσποινα Βανδή. Και μπορεί αυτή που πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις να ήταν η αντιπαράθεση με τον Τριαντάφυλλο, όμως, μια μικρή παρεξήγηση με την Έφη Σαρρή υπήρξε.

Μάλιστα, αρκετοί χαρακτήρισαν τον διάλογο ανάμεσα στις δύο γυναίκες κάπως… άβολο. Και σχολίασαν και τις σχέσεις τους στο παρελθόν, βάζοντας στο πλάνο την… Άννα Βίσση. Σύμφωνα, με όσα ειπώθηκαν, ανάμεσα σε Σαρρή και Βανδή υπήρξε αυτή η αμηχανία επειδή η πρώτη σε παλαιότερες δηλώσεις της έπαιρνε θέση υπέρ της Βίσση.

Η κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Έφη Σαρρή κι εκείνη εξήγησε:

«Δηλώσεις δεν έχω κάνει ποτέ εγώ για τη Δέσποινα. Υπέρ της Άννας Βίσση βεβαίως και είμαι, γιατί με την Άννα Βίσση είμαι από πολύ μικρή μαζί, οφείλω τα πάντα στον Νίκο Καρβέλα γιατί έχω κάνει δυο δίσκους τεράστιες επιτυχίες μαζί του. Είναι πολλά τα χρόνια και είμαστε πολύ μαζί».

Και πρόσθεσε: «Δεν υποστηρίζω καμία, απλά, η Άννα… οφείλω πάρα πολλά και στην καλή της συμπεριφορά απέναντί μου και βεβαίως στον Καρβέλα. Δεν προσπερνάται αυτό. Άλλο είναι στην ψυχή μου και στην καρδιά μου η Άννα και ο Νίκος και άλλο είναι η Δέσποινα, η οποία είναι μια τραγουδίστρια που έτυχε τώρα να συνεργαζόμαστε με αυτή τη μορφή. Δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ. Δεν έχω με κανέναν κάτι να χωρίσω. Αν δινόταν η ευκαιρία φυσικά και θα συνεργαζόμουν, επαγγελματίας είμαι».

Στο τέλος όταν της ζητήθηκε, η τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα/αφιέρωση στη Βανδή:

«Ναι περνώ και μόνη μου καλά

τα καταφέρνω μια χαρά

δεν σ’ έχω ανάγκη ευτυχώς

μου είσαι πλέον περιττός».