Ο Μανώλης Γεραπετρίτης, ο ηθοποιός ο οποίος υποδύθηκε στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» τον δικαστή ο οποίος καταδίκασε την Ελένη Σταμίρη σε ισόβια για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται στην σειρά.

Το πρωί της Πέμπτης, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Έρχεται η θεία Δίκη για τον Δούκα Σεβαστό».

«Η Ελένη θα μείνει στη φυλακή αρκετό καιρό, αλλά θα βγει. Θα υπάρξει κάτι με τον διευθυντή των φυλακών, στα… έξι χρόνια μετά θα έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, πολλές διαφορετικές εναλλαγές. Η Δρόσω θα πάει στην Τρούμπα, όπως όλοι βλέπουμε, και θα υπάρχει μεγάλη εξέλιξη κι εκεί. Όταν βγει η Ελένη από τη φυλακή δεν γνωρίζω αν θα ξαναγίνει δικαστήριο.

Η Ελένη θα βγει, αλλά δεν θα έχει εκτίσει την ποινή της. Ξέρω ότι θα έχουν γίνει κάποια πράγματα στη φυλακή και θα βγει με κάποιο τρόπο, θα μεσολαβήσει αυτός ο διευθυντής των φυλακών, ο Βόσκαρης. Οι αδελφές Σταμίρη νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ενωθούν πάλι γιατί η Ελένη έχει παθολογική αδυναμία στις αδερφές της.

Ο Σέργιος θα επανέλθει στη σειρά, αλλά σαν… flashback. Δεν ξέρω αν θα δικάσω εγώ τον Δούκα, αλλά κάποια στιγμή έρχεται η θεία Δίκη. Ο κόσμος που με συναντάει στο δρόμο δεν ήθελε να καταδικαστεί η Ελένη και με σταματάνε και μου λένε “γιατί το έκανες αυτό;” και τους λέω ότι δεν είναι στο χέρι μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Γεραπετρίτης.