Σε πίστα καρτ βρέθηκαν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και οι υποψήφιες για την καρδιά του στο reality παιχνίδι του Alpha «Bachelor». Ο πρώτος Έλληνας Εργένης θέλησε να δει τις δυνατότητες των κοριτσιών στην ταχύτητα και πόσο θα… γκαζώσουν προκειμένου να τον διεκδικήσουν. Ωστόσο, παραλίγο να γίνει ατύχημα στην πίστα καρτ και το θύμα θα ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος αν δεν έδειχνε πως διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Βασιλάκος υπέβαλε την Αναστασία, τη Χριστίνα, τη Μαγδαληνή, τη Μαρίνα, τη Σία και τη Ραφαέλα σε μία δοκιμασία με πολύ γκάζι καθώς οι παίκτριες μπήκαν στην πίστα ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν ένα ραντεβού μαζί του.

Η Μαρίνα έδειξε να ευχαριστιέται λίγο παραπάνω την συγκεκριμένη δοκιμασία και την στιγμή που ο Παναγιώτης σήκωσε το χέρι του με την σημαία ώστε να σταματήσουν οι παίκτριες εκείνη συνέχισε με την ίδια ταχύτητα με αποτέλεσμα να πάει κατευθείαν πάνω στον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ευτυχώς ο Παναγιώτης πρόλαβε τραβήχτηκε στην άκρη και έτσι δεν προέκυψε ατύχημα.