Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Νέο Ηράκλειο πραγματοποίησαν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου της πόλης, την ώρα που ο δήμαρχος Σταύρος Γεωργόπουλος πραγματοποιούσε την τελετή μετονομασίας της πλατείας στον ίδιο χώρο. Οι 39 εργαζόμενοι του «Επικοινωνία 94FM» διεκδικούν εδώ και ένα μήνα την καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν σε ανακοίνωσή του το Σωματείο εργαζομένων «μετά τη νέα απαξίωση των εργαζομένων από πλευράς της διοίκησης και τη νέα αθέτηση των δεσμεύσεων της για αποπληρωμή την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και κλιμακώνονται. Ακόμη συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας συνοδευόμενες με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορα σημεία της πόλης (Δημαρχείο, κεντρική πλατεία, λαϊκές αγορές κ.τ.λ.)».
Απαντώντας, εξάλλου, στις κατάπτυστες ανακοινώσεις του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Σταύρου Γεωργόπουλου, ο οποίος θεωρεί τις κινητοποιήσεις υποκινούμενες, το Σωματείο Εργαζομένων στον Επικοινωνία 94FM υπογραμμίζει ότι «ουδέποτε υποκινηθήκαμε από κανέναν στις κινητοποιήσεις μας. Το μόνο που μας «υποκινεί» είναι τα χρέη μας, οι απλήρωτοι λογαριασμοί και η αδυναμία να στηρίξουμε τις οικογένειες μας. Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Σταύρος Γεωργόπουλος μας κατηγορεί ότι οι κινητοποιήσεις μας «υποκινούνται εν όψει εκλογών και μοναδικό σκοπό έχουν να προσβάλουν την δημόσια εικόνα του». Οι εργαζόμενοι απαντούμε ότι μετά από 3 μήνες απλήρωτοι και αφού ο Δήμαρχος ούτε να μας δει δεν δεχόταν προβήκαμε σε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας για την διασφάλιση των μισθών μας»!
πηγή: ekfrasi