Την έντονη δυσαρέσκειά του για τα όσα «άκουσε» από τον Πέτρο Κωστόπουλο σχετικά με τις δηλώσεις του για τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ εξέφρασε ο Δήμος Βερύκιος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στο «ΟΛΑ» το βράδυ της Τετάρτης και αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον Πέτρο Κωστόπουλο κατηγορώντας τον για υποκρισία.

«Να βγαίνει, ρε φίλε, μπροστά στην κάμερα ο Κωστόπουλος και να κάνει πως αναγούλιασε; Ο Κωστόπουλος; Μην τρελαθούμε τώρα! Εγώ θεωρώ ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές ανήκουν μόνο στο θέατρο και πουθενά αλλού» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ ξέρω πως από τη γενιά τη δική μου και μια γενιά μετά, πολλά παιδιά, κυρίως από την επαρχία, τρέχανε στους σεξολόγους διότι το αντρικό πρότυπο που περιέγραφε ο Κωστόπουλος στα περιοδικά του ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που έβλεπαν τα παιδιά αυτά όταν μεγάλωναν στην εφηβεία. Και ξεχνάτε το πρότυπο του ιδανικού άντρα που έδινε ο Κωστόπουλος; Το 25ποντο! Έρχεται το 2014 να μου πει ο Κωστόπουλος ότι αναγούλιασε με έναν άνθρωπο που ζήταγε συγγνώμη;».


Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου…