Το σίγουρο είναι πως η Βίκυ Χαντζή δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο του… κινητού καζαμία που γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά τις γιορτές και ποιοι γιορτάζουν κάθε φορά. Αυτό, τουλάχιστον, συμπεραίνουμε μετά την απίθανη γκάφα της στην εκπομπή, «Alpha Παντού», όπου η παρουσιάστρια μπέρδεψε τις γιορτές.

Συγκεκριμένα, με το καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουλίου η Βίκυ Χαντζή θέλησε να στείλει ευχές σε όσους γιορτάζουν σήμερα, που κατά την ίδια είναι ο Παύλος και ο Πέτρος.

«Παιδιά είναι μεγάλη γιορτή σήμερα. Να πούμε χρόνια πολλά στον Πέτρο και στον Παύλο που γιορτάζουν. Χρόνια πολλά στον δικό μας Πέτρο Καρσιώτη, στον Πέτρο Γκάτζια, στην Πετρούλα, σε όσους φίλους και γνωστούς έχετε και αγαπάτε», είπε η παρουσιάστρια, μπερδεύοντας κόσμο.

Ακόμα και τον συνεργάτη της Παναγιώτη Σουρέλη μπέρδεψε, ο οποίος έσπευσε να ευχηθεί στον πατέρα του. «Χρόνια πολλά μπαμπά!», ευχήθηκε.

Ωστόσο, η Φωτεινή Πετρογιάννη τους διόρθωσε λέγοντας: «Νομίζω ότι δεν είναι σήμερα όμως. Νομίζω ήταν τον Ιούνιο», με τον Παναγιώτη Σουρέλη να συμφωνεί και την Βίκυ Χαντζή να πέφτει στο τραπέζι και να μη σηκώνει το κεφάλι της.

«Παιδιά, μα είμαι σίγουρη ότι το τσέκαρα», σχολίασε γελώντας. Για να συμπληρώσει: «Πρέπει να κοιμάμαι περισσότερο».

Για την ιστορία, ο Πέτρος και ο Παύλος γιορτάζουν στις 29 Ιουνίου. Σήμερα γιορτάζουν οι: Θεόδοτος και Καλλίνικος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.