10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Τα δέκατα γενέθλια του Newsbeast πιστοποιούν την εδραιωμένη σχέση του μέσου με το κοινό. Η συμβολή του δημοσιογραφικού αυτού site είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη για την αποκάλυψη και την ανάδειξη της αλήθειας. Το Newsbeast βρίσκεται ψηλά στην προτίμηση των αναγνωστών και ασφαλώς τα εύσημα ανήκουν σε ολόκληρη την ομάδα του για τη σκληρή δουλειά και τη συνεργασία, χωρίς τα οποία η σημερινή επέτειος θα ήταν σίγουρα αδύνατο να έχει υπάρξει. Στο Newsbeast που με γενναιότητα, αποφασιστικότητα και αίσθημα ευθύνης συμβάλει στην ενημέρωση, απευθύνω εγκάρδια συγχαρητήρια από καρδιάς για την κατάκτηση αυτής της δέκατης επετείου και ευχές να αποκτήσει στο μέλλον ακόμη περισσότερους φανατικούς αναγνώστες».

Ανδρέας Λοβέρδος

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κινήματος Αλλαγής – Βουλευτής Β1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr