10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Η συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του newsbeast.gr συμπίπτει με την έλευση μιας νέας εποχής, η οποία χαρακτηρίζεται από πρωτόγνωρες προκλήσεις και ραγδαίες αλλαγές, όχι μόνο στη δημόσια σφαίρα αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ένα από τα ισχυρότερα “αντίδοτα” στην αβεβαιότητα, την ανασφάλεια και τη σύγχυση που κυριαρχούν σε εποχές όπως η σημερινή, είναι η αξιόπιστη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Το newsbeast.gr έχει κατακτήσει προ πολλού μια ξεχωριστή θέση στο τοπίο της ψηφιακής ειδησεογραφίας. Με την αποκαλυπτική, διεισδυτική και μάχιμη κάλυψη των γεγονότων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, προσφέροντας άμεση και σφαιρική πληροφόρηση, με απόλυτη προσήλωση και σεβασμό στις αρχές του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Είμαι πεπεισμένος ότι η προσφορά αυτή θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη, προς όφελος της ενημέρωσης, της δημοκρατίας και της πολυφωνίας».

Στέλιος Πέτσας

Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr