Μια special «Super Euroleague» περιμένει απόψε τους φίλους του μπάσκετ! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 23:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω του Novasports 3 την εκπομπή «Super Euroleague» με παρουσιαστή τον Γιώργο Συρίγο, στην οποία καλεσμένος μέσω Skype θα είναι o προπονητής της Μπάνβιτ, Δημήτρης Ιτούδης. Παράλληλα κατά την διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Δημήτρη Καρύδα, ο οποίος μιλάει από την Κωνσταντινούπολη στην κάμερα των καναλιών Novasports, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο αποψινό αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανοίγει την καρδιά του στον Δημήτρη Καρύδα για την μεγάλη σύγκρουση απέναντι στην ομάδα με την οποία κατέκτησαν μαζί πέντε Ευρωλίγκες και πολλούς εγχώριους τίτλους, ενώ ο στενός του συνεργάτης του στον «πράσινο» πάγκο, Δημήτρης Ιτούδης αναλύει ζωντανά μέσω Skype στην «Super Euroleague» και στον Γιώργο Συρίγο το αποτέλεσμα του αγώνα Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ – Παναθηναϊκός, αλλά και γενικότερα την φετινή Euroleague Basketball.

Κατά την διάρκεια της «Super Euroleague» οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναλυτικό ρεπορτάζ και πολλά highlights από τους σημερινούς αγώνες με τους οποίους άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της φάσης του TOP-16 της Euroleague Basketball.