Την ημέρα της ονομαστικής της εορτής επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για να ανακοινώσει στους τηλεθεατές τις αποφάσεις που έχει πάρει για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η παρουσιάστρια έκανε την ανατροπή και μίλησε η ίδια για τα σχέδιά της κι ενώ όλο αυτό το διάστημα γράφονται και ακούγονται πολλά για εκείνη.

Φορτισμένη συναισθηματικά και έντονα συγκινημένη, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον Alpha και πως στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα είναι άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

«Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από πέρυσι είχα πάρει μια απόφαση αυτή να είναι η τελευταία μου χρονιά στον Alpha. Αφού ενημέρωσα το κανάλι, το οποίο υπέρ-αγαπώ, ήθελα να σας ενημερώσω εγώ η ίδια. Ακούτε πολλά διαβάζετε πολλά, αυτό που θέλω και είχα σκεφτεί από την αρχή σεζόν και είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το έλεγα στην ονομαστική μου εορτή γιατί αυτή είναι η δική μου ημέρα, η δική μας ημέρα».

«Εσείς στη δική μου καρδιά είστε ψηλά. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν, όπως κάνω κάθε χρόνο… Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν. Γιατί είναι μια ευκαιρία και για εμένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα… πράγματα απλά… αυτό που δεν έζησα… αυτό που δεν γεύτηκα… Αυτό που ξέρω είναι ότι οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν… θέλω την επόμενη χρονιά να είμαι ελεύθερη… κι ελπίζω να τα ξαναπούμε… θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου… όλους τους συνεργάτες μου τους αγαπώ τους έχω μέσα στην καρδιά μου… ήμουν τυχερή…», είπε μεταξύ άλλων, ενώ στο τέλος είπε πως είναι περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε να μην κλάψει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.