Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου και τις διαφορές στον χαρακτήρα τους.

Για το κλίμα που υπάρχει στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», είπε: «Με όλα τα παιδιά, και με την Κατερίνα, έχουμε πολύ όμορφη συνεργασία. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ελπίζω να το μεταδίδουμε και στον κόσμο. […] Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος γεμάτος, που αφήνει χώρο σε νέους. Δεν γνωριζόμαστε καιρό, αλλά κάποια πράγματα φαίνονται απ’ την αρχή», ανέφερε. Συμπλήρωσε ακόμη ότι: «Έχουμε και οι δύο όρεξη για δουλειά. Τη βλέπω πολύ δημιουργική και χαρούμενη με αυτό που κάνει, πράγμα το οποίο νιώθω και εγώ. Από κει και πέρα, η προσωπικότητα της καθεμίας είναι μοναδική. Άσε που βρισκόμαστε και σε εντελώς διαφορετική κατάσταση, με αποτέλεσμα τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις μας να διαφέρουν».

Στην ερώτηση τι δεν θα έκανε ποτέ για λόγους τηλεθέασης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθάρισε: «Αν και είμαι ακόμα πολύ νέα στο χώρο για να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις, νομίζω πως δεν θα ξεπούλαγα την προσωπική ζωή ανθρώπων -και ό,τι αυτό εμπεριέχει- χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Τις περισσότερες φορές όλο αυτό πουλάει, αλλά δεν το θεωρώ τίμιο».