Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί σταθερή αξία στη μεσημεριανή ζώνη και το κοινό την ακολουθεί σε κάθε της τηλεοπτικό βήμα.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, έχουν φουντώσει οι φήμες πως η Ελένη Μενεγάκη… κρεμάει το στέμμα της βασίλισσας της μεσημεριανής ζώνης του Alpha και πρόκειται να αποσυρθεί από το τηλεοπτικό τοπίο.

Η ίδια ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη φήμη.

Πώς όμως η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον πρόκειται να επηρεάσει την Ελεονώρα Μελέτη;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι #YES» και ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου η απόφαση της Ελένης θα καθορίσει και σε ποια ώρα θα εμφανιστεί η Ελεονώρα την ερχόμενη σεζόν.

«Πάμε στην Ελεονώρα Μελέτη, για την οποία έχει γίνει τόση κουβέντα εφέτος γιατί είναι το νούμερο ένα πρόσωπο που θα ήθελαν οι άνθρωποι εκεί στην Κάντζα να μπει στη μεσημέρι και στην καθημερινή ζώνη από του χρόνου. Αυτό το deal φαίνεται πως κλειδώνει.

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αυτό δεν είχε οριστικοποιηθεί αλλά οι πληροφορίες λένε ότι αυτό τελικά “έκλεισε” και η Ελεονώρα θα είναι του χρόνου στον Alpha και θα είναι στην καθημερινή και μεσημεριανή ζώνη. Αυτό σημαίνει ότι η Ελεονώρα Μελέτη παίρνει το στέμμα της διαδοχής από την Ελένη Μενεγάκη;

Υποτίθεται ότι η Ελένη Μενεγάκη παραμένει στο δυναμικό του Alpha, εάν όμως η Ελένη αποχωρήσει το 13.00-15.00 θα το αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη. Αν όμως η Ελένη Μενεγάκη παραμείνει στο κανάλι και ανανεώσει υπάρχει και το 15.00-17.00 αλλά και το 16.00-18.00» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Τέλος, αναφερόμενη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» είπε πως: «Τα “Μεσάνυχτα” δεν θα συνεχίσουν και τρίτη σεζόν, έτσι λένε οι πληροφορίες μου».