Ένας χαρακτηρισμός που ακούστηκε στα παρασκήνια του My Style Rocks 3 κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος και ενώ οι παίκτριες βρισκόντουσαν στη κουζίνα και χαλάρωναν έφερε τον κακό χαμό στο πλατό.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως η Κιάρα Μαρκέζη της μετέφερε ότι κάποια συμπαίκτρια της την χαρακτήρισε «Πάμελα Άντερσον».

Όπως ήταν φυσικό, αρκετές από τις παίκτριες εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι η Κιάρα Μαρκέζη μετέφερε κάτι που άκουσε τυχαία στην Ευρυδίκη.

Κάποια στιγμή και ενώ η συζήτηση είχε φουντώσει για τα καλά, η Κιάρα Μαρκέζη πήρε τον λόγο ώστε να δικαιολογηθεί γιατί ένιωσε πως την έχουν βάλει όλες οι συμπαίκτριες της στη… γωνία.

«Ο λόγος που το είπα είναι για να ξέρει ότι υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία δεν μιλάνε όμορφα πίσω της. Μπορεί να μιλάνε όμορφα μπροστά της και πίσω της να μην μιλάνε όμορφα» είπε η Κιάρα Μαρκέζη.

«Τα μεταφέρεις λάθος» παρατήρησε η Ζάνα Σίριακ και αυτό προκάλεσε την οργή της Κιάρας.

«Δεν χρειάζεται να έχεις υφάκι αυτή τη στιγμή! Ήσυχη, ήσυχη αλλά μέχρι εδώ» της τόνισε φανερά εκνευρισμένη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.