Ένα σύντομο πέρασμα έκανε πριν λίγο καιρό ο Τάσος Χαλκιάς από τις Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε τον πατέρα των Δούκα και Μιλτιάδη Σεβαστού. Ο ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν πληρώθηκε για τη συμμετοχή του στη σειρά, προκαλώντας έκπληξη. Και το ίδιο έκανε και τώρα, όταν ως καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» εξήγησε τους λόγους που δεν θέλησε να πληρωθεί για τη συμμετοχή του.

«Βέβαια και δεν πήρα αμοιβή για τη συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες… Κατά κάποιο τρόπο είναι αυτονόητο αυτό. Γιατί πολύ απλά, όταν πας να συμμετέχεις σε μια σειρά που είναι μια πάρα πολύ μεγάλη παραγωγή, μα πολύ μεγάλη, εάν μετρήσεις τους ηθοποιούς που παίζουν και παίζουν καθημερινά όλοι και τους βάλεις από ένα ελάχιστο μεροκάματο στον κάθε έναν, συν το τεχνικό προσωπικό, η απόσβεση που πρέπει να κάνει ο παραγωγός είναι πάρα πολλά τα λεφτά», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Μοιραία, λοιπόν, εκείνους που θα ρίξουν πιο πολύ είναι οι ηθοποιοί. Άρα εκεί η πίτα θα μοιραστεί λίγο δύσκολα. Είναι δύσκολο για τους συναδέλφους που παίζουν σε αυτή τη σειρά, ή οποιαδήποτε άλλη, που έχει τέτοιο πλήθος ηθοποιών. Πως να πάω εγώ εμβόλιμος; Είπα πολύ απλά στον κ. Καραγιάννη, “φίλε μου Γιάννη δεν θέλω λεφτά”. Δεν μπορούσα να πάρω λεφτά όταν γνώριζα τι χρήματα έπαιρναν οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου που συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά».