Η Τόνια Κούμπα εμφανίστηκε στο πλατό του My Style Rocks 3 επιλέγοντας να ντυθεί σε πορτοκαλί αποχρώσεις.

Η παίκτρια δέχθηκε την βαθμολογία των συμπαικτριών της και πήρε τη θέση της μπροστά στους κριτές προκειμένου να ακούσει τα σχόλια τους.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε τον λόγο και σημείωσε στην παίκτρια: «Πολύ καλά έκανες και ντύθηκες για να συναντήσεις τη μαμά σου, αυτός όλος ο συνδυασμός των πορτοκαλί σε συνδυασμό με το μαλλί σου βγάζει μία υπερβολή. Δηλαδή σίγουρα θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την ενδυματολογική επιλογή της Τόνιας Κούμπα «φλύραρη» και της τόνισε: «Δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσεις. Μου θυμίζεις και λίγο γαριδάκι! Είναι κάτι γαριδάκια που έχουν ένα ζωάκι και είσαι ίδια! Δεν στο λέω για να σε προσβάλλω, γλυκά το λέω».

Η παίκτρια τότε, θέλησε να απαντήσει στον Στέλιο Κουδουνάρη. «Θα μπορούσα να είμαι και ο τίγρης από το Γουίνι το αρκουδάκι γιατί έχω χιούμορ όταν με χαρακτηρίζουν. Έχουν μαζευτεί αρκετά σχόλια τέτοιου τύπου οπότε τα διακωμωδώ για να νιώσω καλύτερα» ανέφερε η Τόνια Κούμπα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης προχώρησε σε επεξηγήσεις σχετικά με την κριτική του για τα ρούχα της παίκτριας. «Για να καταλάβεις πόσο λάθος είναι η φούστα αυτή πάνω σου, η καμπύλη της περιφέρειας είναι στο γόνατο. Δεν είναι στην περιφέρεια. Δεν είναι φτιαγμένη για εσένα, τον δικό σου σωματότυπο αυτή η φούστα. Μη νομίζεις πως όταν σου λέω για το σώμα σου, τα λέω για να σε προσβάλλω αλλά για να σε διορθώσω. Πριν, με αυτό που είπες, μου φάνηκε ότι τα καταγράφεις για να έρθεις κάποια μέρα να μου πεις ότι σου είπα αυτό και αυτό και αυτό!» της είπε.

«Έχω παίξει πολλές φορές ως καρτούν στην τηλεόραση και δεν είναι πολύ κολακευτικό γιατί δεν είμαι 22 αλλά είμαι 32 χρονών» ανέφερε η παίκτρια στον κριτή.

«Άκουσε με, όταν κάποιος βγαίνει στην τηλεόραση, είναι έτοιμος να εκτεθεί και να κριθεί. Είσαι εδώ για να κριθείς. Εσύ την άποψη σου την φοράς, δεν χρειάζεται να την λες. Εσύ έχεις επιλέξει αυτή τη φούστα και είναι λάθος για το σώμα σου. Δεν θες να στο πω; Μπορώ να μη στο πω και να σου βάλω βαθμό και να φύγεις. Αν θεωρείς ότι, για το σώμα σου, ντύνεσαι σωστά κάνεις λάθος. Είσαι σε καλό δρόμο αλλά σωστά δεν ντύνεσαι. Τελεία. Κλείνουμε εδώ. Έχουμε και άλλες παίκτριες» της είπε σε έντονο ύφος.

«Είστε άδικος. Το λέω γιατί μπορεί να με στεναχωρούν» του απάντησε η παίκτρια.

«Συγνώμη δεν θα σου ξαναπώ. Εσύ είσαι άδικη μαζί μου! Δεν θες να σου λέω για τον σωματότυπο σου επειδή στεναχωριέσαι;» ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η παρουσιάστρια του «My Style Rocks 3» Κατερίνα Στικούδη ζήτησε από την Τόνια Κούμπα ένα σχόλιο για τα όσα διαδραματίστηκαν στο πλατό και εκείνη έγνεψε ενώ στη συνέχεια ανέφερε:«Είμαι καλά αλλά δεν θέλω να έχω την τελευταία λέξη και απλά γνέφω» για να προκαλέσει την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη.

«Είναι τραγικό!» της ανέφερε ενοχλημένος.

«Μα δεν σας ειρωνεύομαι… Δεν ξέρω πώς να σας αντιμετωπίσω» του απάντησε η Τόνια Κούμπα.