Το My Style Rocks έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες και ήδη έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής του τέταρτου κύκλου του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ , έχει φανεί πως ο Λάκης Γαβαλάς είναι ο αγαπημένος των τηλεθεατών αλλά και των χρηστών του twitter οι οποίοι αποθεώνουν κάθε του εμφάνιση με τα σχόλια τους.

Και ενώ οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν τον σχεδιαστή μόδας και κριτή του My Style Rocks 3 να βρίσκεται καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού ο παρουσιαστής είχε προαναγγείλει τον καλεσμένο του, αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πριν καν εμφανιστεί.

Τι συνέβη όμως και ενώ ο σχεδιαστής μόδας βρισκόταν στο μακιγιάζ και ετοιμαζόταν να βγει στον «αέρα» της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, αποχώρησε;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των ΚουΚου», ο Λάκης Γαβαλάς εκνευρίστηκε με τον παρουσιαστή γιατί θεώρησε ότι του χάλασε την έκπληξη που είχε ετοιμάσει για την εμφάνιση του και αποχώρησε εκνευρισμένος.

«Ο Λάκης Γαβαλάς είναι στο μακιγιάζ, ετοιμάζεται να βγει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Έχει φέρει ο ίδιος τις περούκες που φοράει στην εκπομπή για να κάνει στον “αέρα” της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” έκπληξη. Συνεργάτης του Λάκη Γαβαλά παίρνει μια από τις περούκες και ένα αξεσουάρ χωρίς να ρωτήσει τον Λάκη και τα πάει στον Λιάγκα για να του πει “έλα, θα είναι ωραίο να κάνουμε παιχνίδι”. Το βλέπει αυτό ο Λάκης Γαβαλάς στο μακιγιάζ, θεωρεί ότι του έχουν χαλάσει την έκπληξη και αυτό που είχε στο μυαλό του να κάνει, τα παίρνει στο κρανίο και γίνεται… έτσι. Δεν πρόκειται ούτε ο ένας ούτε ο άλλος να κάνουν επίσημες δηλώσεις γιατί υπάρχει επίσημη γραμμή από τον ΣΚΑΪ γι’αυτό καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Ο Λάκης Γαβαλάς πειράχτηκε που του χάλασαν την έκπληξη. Θα βγει καλεσμένος όμως ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την επόμενη εβδομάδα» αναφέρθηκε στην εκπομπή.