Μια δήλωση του ενός εκ των δυο σεναριογράφων του «Καφέ της Χαράς», του Χάρη Ρώμα, αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε αρκετές εκπομπές.

Ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα, στην κάμερα της εκπομπής  «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχε το πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» και προχώρησε σε μια ιδιότυπη δήλωση.

«Ευγνωμονώ το Λόγω Τιμής γιατί ακριβώς είχε αυτή την ατυχία να μην έχει την απήχηση που περίμεναν οι άνθρωποι, αλλά εμένα με προετοίμασε γιατί αυτή η εκδοχή ήταν εκεί και ήταν πολύ έντονη» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Η δήλωση του αναπαράχθηκε και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τη συγκεκριμένη του δήλωση.

«Είχα πει σε μια συνέντευξη, και θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό, ότι ευγνωμονώ το Λόγω Τιμής. Όταν βλέπεις μια σειρά. την οποία έχει κάνει sequel μια εκ των καλυτέρων σεναριογράφων που έχουν περάσει από τη χώρα, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, παίζουν εκ των καλυτέρων συναδέλφων που υπάρχουν στο θεατρικό τοπίο και δεν υπάρχει η αναμενόμενη επιτυχία, κακώς πιθανώς να μην υπάρχει γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει επακριβώς, εμάς μας προετοίμασε. Παρόλα αυτά λόγω αυτού που συνέβη με το Λόγω Τιμής, το κρατήσαμε πολύ καλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας για να είμαστε προετοιμασμένοι, για να μην πέσουμε από τα σύννεφα για να μην στεναχωρηθούμε παραπάνω από όσα μας αξίζει» ξεκαθάρισε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε τη δήλωση του στο βίντεο που ακολουθεί στο 09.14: