Είδατε μήπως τον «Γυμνό σκηνοθέτη», τη φετινή ιαπωνική σειρά που έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό; Ένα κοινό που έπεισε το κανάλι να βγάλει και δεύτερη σεζόν.

Η σειρά κυκλοφόρησε τον Αύγουστο για να μας μεταφέρει στη δεκαετία του 1980 και να μας αφηγηθεί την ιστορία ενός πλασιέ που έγινε σκηνοθέτης και έχτισε ουσιαστικά όλη τη βιομηχανία πορνό της χώρας!

Ο Τόρου Μουράνισι είναι πραγματικός και η σειρά βασίζεται στα αληθινά του καμώματα, με τη δέουσα ωστόσο μυθιστορηματική ελευθερία. Ένας άντρας αποφασισμένος που εκμεταλλεύτηκε κάθε δυσκολία που τον χτύπησε για να φέρει μια μικρή επανάσταση. Έστω και… ροζ επανάσταση.

Βασίζεται σε βιβλίο για τη ζωή του δαιμόνιου Ιάπωνα και τα 8 επεισόδια τηρούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην ξεκαρδιστική κωμωδία και τη σοβαροφάνεια των μεγάλων αμερικανικών σειρών.

Στα οποία περιλαμβάνονται φυσικά όλα αυτά τα ταμπού που έπρεπε να υπερπηδηθούν για να γεννηθεί ο μύθος του «αυτοκράτορα του πορνό», όπως τον αποκαλούν από τα 90s στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Πικάντικη και ιδιαίτερη, είναι ένα από αυτά τα μικρά διαμαντάκια του Netflix που περνούν συνήθως στα ψιλά. Το προχωρημένο περιεχόμενό της, το σεξ και το γυμνό δέρμα, δεν είναι φυσικά για όλους, αν πάντως είναι το στοιχείο σας, θα τη δείτε ευχάριστα…