Δική του υπόθεση έκανε ο ΑΝΤ1 την «μάχη» της τηλεθέασης την Τετάρτη, αφού το κανάλι του Αμαρουσίου κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα, σημειώνοντας μάλιστα εντυπωσιακές επιδόσεις.

Ενημέρωση, μυθοπλασία και ψυχαγωγία, έφεραν την πρωτιά στο κανάλι, στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου υπερίσχυσε του ανταγωνισμού με συνολικό μερίδιο ημέρας 20%, αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι κατά 5 μονάδες.

Συγκεκριμένα ο ανταγωνισμός έκανε: STAR: 14,9%, ΣΚΑΪ: 12,8%, ALPHA: 11,7% OPEN: 7,5%, ΕΡΤ1: 3,2% και ΕΡΤ2: 1,4%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, απόλυτη ήταν η κυριαρχία της δραματικής σειράς εποχής «Άγριες Μέλισσες», αλλά και του «The2night show» που όχι μόνο ήταν πρώτα, αλλά και σημείωσαν τις υψηλότερες επιδόσεις τους, μέχρι στιγμής.

Εντυπωσιακά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που κατέγραψαν χθες οι «Άγριες Μέλισσες».  Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά κατέγραψε 38,6% ενώ σε όλα τα γυναικεία κοινά κινήθηκε πάνω από το 40% . Και οι άνδρες, όμως, την παρακολούθησαν, χαρίζοντάς της ποσοστά γύρω στο 30%.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ο ισχυρότερος παίκτης της late prime time καθώς το «The2night show» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών με 32,2%, στο δυναμικό κοινό 18-54. Το πιο πιστό κοινό του ήταν οι γυναίκες με ποσοστά που άγγιξαν ακόμα και το 40%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ δυνατή ήταν και η παρουσία της Φαίης Σκορδά που ο Νοέμβριος έχει μπει με το δεξί για την εκπομπή της. Η χθεσινή μέρα έφερε και πάλι στην κορυφή «Το πρωϊνό», με 20% στο δυναμικό κοινό 18-54.