Οι δύσκολες δοκιμασίες και η μεγάλη επιθυμία τους να φτάσουν στον τελικό του Greece’s Next Top Model 2 προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρο τους για μια καριέρα στον χώρο του modelling, δημιουργεί αρκετές φορές νεύρα και ένταση ανάμεσα στις παίκτριες.

Αυτή τη φορά όμως τα νεύρα μεταφέρθηκαν και στο πλατό, τη στιγμή που οι διαγωνιζόμενες ήταν μπροστά στους κριτές ώστε να ακούσουν τα σχόλια τους για τις φωτογραφίες τους.

Οι κριτές θέλησαν να μάθουν το σκεπτικό με το οποίο λειτούργησε η Κάτια και εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα της στην δοκιμασία του GNTM 2 και η νεαρή τους ανέφερε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε με το πλεονέκτημα την Όλγα, την Νίνα και την Ελευθερία.

Η αντίδραση της Ελευθερίας ήταν άμεση και είπε πως όσα λέει η συμπαίκτρια της «είναι ψέματα».

«Δεν μας διάλεξε για να δει όλα αυτά που θέλει να δει, απλά είμαστε εμείς οι τρεις που της είχαμε πάει κόντρα για ένα θέμα που έγινε στο σπίτι» είπε η Όλγα.

«Είναι ωραίο να ακούγεται η αλήθεια. Η Ελευθερία είχε πει την πρoηγούμενη φορά την πραγματικότητα» τόνισε, στις συμπαίκτριες της, η Όλγα ενώ στεκόταν πλάι στην Ασημίνα.

«Εντάξει κουκλίτσα μου,  την έχω και δίπλα μου στο πλατό… Μπηχτές από δω, μπηχτές από κει… Τα νεύρα σου κράτα τα για κάπου αλλού, όπως τα κρατάς πάντα, να τα λες με τις φίλες σου πίσω από την πλάτη όλων» σχολίασε η Ασημίνα στην κάμερα.