Η Κάτια, θέλησε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πλεονέκτημα που έχει έναντι των υπολοίπων παικτριών του Greece’s Next Top Model 2.

Συγκεκριμένα, θέλησε να προκαλέσει την Όλγα, την Ελευθερία και την Νίνα στη δοκιμασία.

Αρχικά, η Κάτια τόνισε πως: «Θα ‘θελα να δω την Ελευθερία σε μια πιο δύσκολη δράση, να δω αν μπορεί να ανταπεξέλθει και εκεί. Θα ήθελα και τη Νίνα να την δω υπό τέτοιες συνθήκες άμα μπορεί να ανταπεξέλθει γρήγορα και θα θελα να δω αν η Όλγα μπορεί να είναι πιο ευλύγιστη».

Η Έλενα Χριστοπούλου τότε θέλησε να μάθει με ποιο σκεπτικό τις επέλεξε. «Τις επέλεξες για να ανταπεξέλθουν ή να μην ανταπεξέλθουν» ρώτησε η coach  το νεαρό μοντέλο και η Κάτια δεν έκρυψε το «σχέδιο» που έχει στο μυαλό της. «Για να μην ανταπεξέλθουν» της απάντησε.

«Θέλω να πετάξω ξεκάθαρα από το παιχνίδι την Όλγα και τη Νίνα, για τους Α Β λόγους, θεωρώ πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τις πετάξεις» ανέφερε στην κάμερα της παραγωγής η Κάτια.

«Είχα μια προαίσθηση, η οποία έγινε πραγματικότητα. Η Κάτια λειτούργησε εκδικητικά. Πιστεύω ότι υπάρχει αυτό πλέον στο σπίτι» τόνισε η Ελευθερία.

«Η Όλγα έχει πει την Κάτια μπροστά της διπρόσωπη, είπε απλά τη γνώμη της και η Νίνα έχει πει μπροστά στην κάμερα πράγματα για την Ελευθερία που είχαν γίνει και μάλλον της κακοφάνηκαν» είπε η Άννα Μαρία.