Θρυλικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που κάποτε σάρωναν στις τηλεθεάσεις, ετοιμάζονται να βγουν ξανά στον τηλεοπτικό αέρα.

Φήμες έλεγαν πως μια από αυτές τις σειρές είναι και τα «Εγκλήματα» του Ant1. Η πρωταγωνίστρια Υρώ Μανέ, βρέθηκε καλεσμένη των Κρατερού Κατσούλη και Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Έχει ακουστεί για ένα reunion, τα «Εγκλήματα», είπε ο Κρατερός Κατσούλης και η Υρώ Μανέ ρώτησε έκπληκτη: «Είδηση είναι αυτό»; Οι παρουσιαστές τής εξήγησαν πως πρόκειται για μια φήμη που κυκλοφορεί και εκείνη διέψευσε το ενδεχόμενο να επιστρέψει η σειρά στις οθόνες με νέα επεισόδια και τόνισε είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού. Είναι μια επανένωση, όταν τα πράγματα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν τελειώσει. Ποιος ο λόγος να γυρίσεις πίσω, αντί να κάνεις κάτι καινούριο, κάτι φρέσκο, κάτι σύγχρονο; Φυσικά, τα Εγκλήματα έχουν γράψει ιστορία αλλά νομίζω ότι πρέπει να μείνουν εκεί που είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Υρώ Μανέ.