Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μίλησαν από κοινού, στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην κυπριακή τηλεόραση, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Για τη συνεργασία τους στην πρωινή ζώνη του Mega, η Φαίη Σκορδά είπε: «Είναι η τρίτη χρονιά και είναι καλύτερα. Όσο περνάει καιρός, για όλη την ομάδα είναι καλύτερα, γιατί δημιουργούνται σχέσεις πολύ πιο βαθιές », ενώ ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Η αρχή ήταν δύσκολη, σχετικά με το ότι είμαστε ζευγάρι, αλλά μετά τις πρώτες ημέρες τα ξεπεράσαμε όλα».

Σχετικά με το πώς είναι να συνεργάζονται, ενώ είναι ζευγάρι και στη ζωή, ο 43χρονος παρουσιαστής είπε: «Είναι λίγο περίεργο, γιατί δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου. Έχει τις δυσκολίες, αλλά ευτυχώς υπάρχει αρμονική τηλεοπτική συνύπαρξη. Ασπαζόμαστε πάρα πολύ ο ένας τη δημοσιογραφική ιδιότητα του άλλου και υπάρχει ταύτιση στο πώς βλέπουμε τα θέματα. […] Αυτό δεν το γνωρίζαμε. Στην πράξη το είδαμε και έκανε πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Επίσης, το ότι ο κόσμος αποδέχεται εδώ και τρία χρόνια την δουλειά μας, έκανε πιο εύκολα τα πράγματα. Γιατί η φτώχεια φέρνει και γκρίνια».