«Από το πρωί που ξύπνησα είχα απίστευτο άγχος .Προσπάθησα να μην πάω νωρίς στο κανάλι. Έμεινα σπίτι για να συγκεντρωθώ και να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου όλα όσα έπρεπε να πω. Παρόλα αυτά το άγχος επέμενε.»

Αυτά ήταν τα πρώτα συναισθήματα της Τατιάνας Στεφανίδου της ημέρας που όλοι περίμεναν να δουν την επιστροφή της στην τηλεόραση, μετά την επεισοδιακή απομάκρυνση της από τον ΑΝΤ1. Στο κείμενο που έγραψε στο site της, χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως υποψήφιο που πάει να δώσει εξετάσεις.

«Έμενε τώρα μόλις ένα τέταρτο πριν βγω στον αέρα. Έβλεπα στην οθόνη τη Χριστίνα να διαφημίζει διαρκώς την πρεμιέρα μου. (Χριστίνα σ΄ευχαριστώ). Κι εκείνη την ώρα μια υπέροχη ανθοδέσμη με μια κάρτα μπαίνει στο γραφείο μου. Στο τσακ γλίτωσα τα κλάματα. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που άρχισα να χοροπηδάω και να τραγουδάω για να ξεχαστώ. Δεν ήθελα να βγω κλαμμένη στην πρεμιέρα μου. Η Ντίνα που με χτενίζει άνοιξε ένα μπουκάλι γλυκό κρασί από το υπέροχο καλάθι που έστειλε ο Μάκης Πουνέντης “πιες το” μου είπε. Πρέπει να συνέλθεις. Η μακιγιέζ μου η Φωφώ μου έβαλε γρήγορα στο στόμα ένα σοκολατάκι. “Για να πάρεις δύναμη” πρόσθεσε».

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει το άγχος της. Πριν πάει στο πλατό πέρασε από την ομάδα των δημοσιογράφων και στη συνέχεια κατέβηκε στο πλατό.

«“Σε 10΄ βγαίνουμε” άκουσα μια φωνή μες στην παραζάλη μου. Είδα το σήμα της εκπομπής σε ένα μόνιτορ να παίζει… “Πρόβα είναι”; είπα στο floor manager. Με έσπρωξε μαλακά στη θέση μου.
“Τατιάνα βγαίνεις” μου είπε! Οπλίστηκα με το τεχνητό ύφος της αυτοπεποίθησης που σας έλεγα νωρίτερα και περπάτησα στο πλατό. Τα υπόλοιπα τα είδατε επί της οθόνης…»

Στο τέλος του κειμένου της η Τατιάνα Στεφανίδου ευχαριστεί την Ελεονώρα Μελέτη για την ευχητήρια κάρτα που της έστειλε για την πρεμιέρα της, χαρακτηρίζοντας τις ευχές της τις καλύτερες από όλες όσες έλαβε.