Ακόμη ένα συμβούλιο ψηφοφορίας του Survivor 3 είχε ένταση και κόντρες ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες. Και μπορεί να μας έχουν συνηθίσει οι Τούρκοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να γίνονται άνω κάτω κάθε φορά, όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Ελλήνων να έρθουν σε κόντρα.

Μία κόντρα την οποία ξεκίνησε η Κατερίνα Δαλάκα, μόλις άκουσε πως οι Έλληνες παίκτες της Λευκής ομάδας (Κυριάκος, Αφροδίτη, Νίκος) ψήφισαν προς αποχώρηση τον Οκάι (οι Τούρκοι της ίδιας ομάδας ψήφισαν τη Σαμπριγιέ) παρόλο που είχαν πει ότι το κριτήριο τους θα ήταν αγωνιστικό.

Η Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε πως αυτό που λένε δεν ισχύει αφού η Μπουσρά είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από τον Οκάι, κατηγορώντας τους πρώην συμπαίκτες της πως κάνουν ο, τι τους λέει ο Χικμέτ. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και οι κατηγορίες πήγαν και ήρθαν. Χρειάστηκε, μάλιστα, να επέμβει ο Ατζούν για να μπει μία τάξη στο συμβούλιο.

Προηγουμένως, ο Οκάι αποκάλυψε στον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος έλειπε για κάποιες ημέρες το περιστατικό με την Σαμπριγιέ, η οποία τον έφτυσε στο πρόσωπο μετά από μία αντιπαράθεση που είχαν. Εκείνη δήλωσε πως δεν μετάνιωσε για την κίνησή της, εξοργίζοντας τον Ατζούν, ο οποίος της είπε πως αν θα παραμείνει στο παιγνίδι, θα δούνε ξανά τη συμπεριφορά της.