Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του ηθοποιού Δημήτρη Χορν, που πέθανε σαν σήμερα το 1998, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr το σχετικό επεισόδιο της σειράς εκπομπών «Άνθρωποι» με τη Σεμίνα Διγενή, παραγωγής 1998.

Στην εκπομπή, που μεταδόθηκε στο πλαίσιο αφιερώματος στον Δημήτρη Χορν λίγες μέρες μετά το θάνατό του, περιέχονται αποσπάσματα παλαιότερης προσωπικής συνέντευξης του ηθοποιού στην παρουσιάστρια, που δόθηκε στο σπίτι του το 1993.

Ο Δημήτρης Χορν μίλησε για τον εαυτό του, το ξεκίνημα της θεατρικής του πορείας και τη σχέση του με το θέατρο, τους νέους καλλιτέχνες, τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και για τις γυναίκες της ζωής του: τη Ρίτα Φιλίππου, την Έλλη Λαμπέτη και την Άννα Γουλανδρή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, γίνεται αναφορά στην καλλιτεχνική του διαδρομή στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ ο ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος μιλάει για την προσωπικότητα του Δημητρη Χορν.

Ακούγονται ηχητικά αποσπάσματα με τη φωνή του Μάνου Χατζιδάκι, ο πρόλογος από την «Οδό Ονείρων» (1962), η Έλλη Λαμπέτη στο τραγούδι «Αγόρι μου που ΄σαι μακριά» και ο Δημήτρης Χορν που ερμηνεύει το «Ποιος το ξέρει». Στην εκπομπή προβάλλεται επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό και σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε ο σπουδαίος ηθοποιός, όπως η «Κάλπικη Λίρα», το «Κυριακάτικο Ξύπνημα» και το «Αλίμονο στους νέους».