Η Μαύρη ομάδα νίκησε στο χθεσινό αγώνα του Survivor 3 με έπαθλο τρία κομμάτια πίτσα και ένα αναψυκτικό και μετά από τόσο καιρό με… ρύζι, αυτό ήταν κάτι που έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η Ρία, που ανήκε στην Άσπρη ομάδα, βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Η παίκτρια προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από την Μαύρη ομάδα και ο Γιουσούφ που δεν την είδε την χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο.

Ο Χικμέτ ο οποίος έχει έρθει πολύ κοντά με την Ρία από τη στιγμή που οι ομάδες ενώθηκαν, βλέποντας τη συμπαίκτρια του να πιάνει το πρόσωπο της έτρεξε αμέσως δίπλα της.

Ο Γιουσούφ κατάλαβε τι έκανε και προσπάθησε να την πλησιάσει για να βεβαιωθεί πως είναι καλά και να της ζητήσει συγγνώμη. Ο Χικμέτ όμως δεν τον άφηνε και μπήκε μπροστά του εκνευρισμένος.

Η σπίθα άναψε και οι δυο πρώην συμπαίκτες της τούρκικης ομάδας άρχισαν να κινούνται απειλητικά ο ένας προς τη μεριά του άλλου.

Οι ψυχραιμότεροι παίκτες των δυο ομάδων μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν και να μην πιαστούν στα χέρια ενώ η Ρία έκανε τη προσπάθεια της να εξηγήσει στους δυο εκρηκτικούς Τούρκους παίκτες πως το ατύχημα της έγινε κατά λάθος.