Σειρά διακρίσεων κατέκτησε η Lidl Ελλάς με την The Newtons Laboratory, στο πλαίσιο των Ermis Awards, αποσπώντας συνολικά 15 βραβεία.

Συγκεκριμένα η Lidl Ελλάς, με βασικό πρωταγωνιστή των βραβείων μία διαφορετική καμπάνια προσφοράς, απέδειξε πως ό,τι γίνεται από τα Lidl γίνεται για καλό και ό,τι έρχεται #apotalidl είναι πάντα για το καλό της αγοράς, της κοινωνίας, της οικονομίας, του περιβάλλοντος και των συνεργατών της και αυτό… αναγνωρίζεται!

Βασιλική Αδαμίδου, Head of Corporate Communications, CSR and Social Media, Lidl Ελλάς, Ελένη Σαββίδου, Social Media Manager, Lidl Ελλάς και Σταύρος Σταυρινός, Public Relations Team Manager, Lidl Ελλάς

Πρόκειται για την συμβολική όσο και ουσιαστική επιβράβευση του πελάτη-διαφημιζόμενου που σε δύσκολους καιρούς δείχνει διορατικότητα, αυτοπεποίθηση και τόλμη να κάνει το επόμενο βήμα ώστε να ξεχωρίσει. Γιατί πραγματικά ο καλός δεν πρέπει ποτέ να σταματά να γίνεται καλύτερος.

Βασιλική Αδαμίδου, Head of Corporate Communications, CSR and Social Media, Lidl Ελλάς, Ελένη Σαββίδου, Social Media Manager, Lidl Ελλάς και Σταύρος Σταυρινός, Public Relations Team Manager, Lidl Ελλάς

Έτσι, ως επιστέγασμα της αναγνώρισης αυτής και επειδή το καλό αξίζει να πολλαπλασιάζεται, η Lidl θα προσφέρει κατά την Πασχαλινή περίοδο, επιπλέον 100.000 μερίδες φαγητού #apotalidl_meagapi μέσα από τη ΜΚΟ «Μπορούμε» στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο κέντρο: Βασιλική Αδαμίδου, Head of Corporate Communications, CSR and Social Media, Lidl Ελλάς

Οι διακρίσεις της Lidl Ελλάς ήρθαν στις κατηγορίες:  

Ermis Ad

Grand – κατηγορία Εκστρατείες #apotalidl

  • Εκστρατείες – Αναλώσιμα προϊόντα à  #apotalidl – Ermis Gold
  • Υπαίθριες Διαφημίσεις – Poster  à #apotalidl – Ermis bronze

Ermis direct

Grand #apotalidl

  • Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών à  Ermis Gold

Ermis Digital

Grand Digital #apotalidl

  • Corporate image à Ermis Gold
  • Social media – Response Real- time activity à #apotalidl – Ermis Bronze
  • User Generated Content à #apotalidl – Ermis Silver
  • Long term Community Building/Management à  #KaneisAllos – Ermis Silver
  • Services, Corporate Image & Sponsorships à  #apotalidl  – Ermis Silver

Ermis PR

  • Διαχείριση φήμης εταιριών, Κρατικών οργανισμών, Αντιμετώπιση κρίσεων, Διαχείριση κρίσιμων θεμάτων  à  #apotalidl – Ermis Silver

Επισκεφθείτε μας και στο:

lidl-hellas.gr

lidlgr

 

Lidl_Hellas

 

lidl_hellas

 

lidl-hellas

 

lidlhellas

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.