Ο ερχομός του Survivor 3 έφερε αρκετές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, οι οποίες συνεχίζονται ακόμη και τώρα. Μόνο που οι αλλαγές οφείλονται στα απογοητευτικά νούμερα που κάνει το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι η μετακίνηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το βράδυ της Παρασκευής, ούτε έτυχε και ούτε πέτυχε.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Παπαδόπουλος αυτό το Σάββατο επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, με καλεσμένη την Πάολα. Μόνο που η εκπομπή θα ξεκινάει στις 22.00, παίρνοντας τη σκυτάλη από το Survivor, που θα ξεκινάει στις 20.45 και θα είναι στην ουσία ένα μίνι επεισόδιο, προκειμένου να μην χαθεί η ροή του παιγνιδιού.

Ωστόσο, η μετακίνηση του Σπύρου Παπαδόπουλου σημαίνει ότι μένει κενή η ώρα του την Παρασκευή. Και αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το Gala του Power Of Love, που στην ουσία επιστρέφει στη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, αφού και αυτό είχε μετακινηθεί στο απόγευμα της Κυριακής ελεώ Survivor. Έτσι, αυτή την Παρασκευή (1/3) όπως βλέπουμε και στο πρόγραμμα το καναλιού, θα έχουμε το Gala του ριάλιτι αγάπης.

Όσο για το απόγευμα της Κυριακής, αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί ξένη ταινία.