Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την παρέα» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όσα τη ρώτησε ο οικοδεσπότης, πότε με σοβαρότητα και πότε με μπόλικη δόση χιούμορ.

Τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη ότι στο Survivor 3 μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα, φούντωσαν οι φήμες για ενδεχόμενη είσοδο στο ριάλιτι επιβίωσης και της Σπυροπούλου. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται να προσφέρει ένα υπέρογκο ποσό στην παρουσιάστρια για να πει το μεγάλο «ναι», μιας και η περισνή της παρουσία στο Survivor 2, αποδείχθηκε λαχείο, τόσο για την ίδια όσο και για την παραγωγή, αφού η Σπυροπούλου αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη, που έγινε αμέσως συμπαθής από το τηλεοπτικό κοινό.

Τι ισχύει, όμως, στην πραγματικότητα; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στο Νίκο Μουτσινά, αν και όσα είπε, αφήνουν περιθώριο για κάποιους αστερίσκους.

«Μου είπαν ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια και είχα δύο προτάσεις, μία για το Survivor, μία για εδώ. Αν με ρωτούσες αν θα πήγαινα θα σου απαντούσα “όχι”. Άρα τι να σου απαντήσω στο αν θα ξαναπήγαινα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν θέλω να αναιρώ τον εαυτό μου, οπότε δεν θέλω να πω “όχι” ή “ναι” γιατί η ζωή μας μάς διαψεύδει. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν δωρεάν ψυχοθεραπεία, δωρεάν δίαιτα, μαύρισμα τροπικό. Με έβλεπες τον πρώτο μήνα και τον τελευταίο αγνώριστη. Το επίπεδο το περσινό ήταν μεν υψηλό, αλλά δεν ήταν το άπιαστο. Το φετινό νομίζω ότι αν πάω θα γελάμε περισσότερο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα δημοσιεύματα εκείνα που αναφέρονταν στο τηλεοπτικό της μέλλον στο ΣΚΑΪ, για το συμβόλαιό της και για το αν θα παραμείνει στο «My Style Rocks», η Σπυροπούλου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Εγώ δεν είχα ποτέ με τον ΣΚΑΪ συμβόλαιο. Είχα με την Acun Media. Το πάω με το project. Είχαμε το Survivor. Είχαμε το My Style Rocks 2, μετά δεν ξέρω. Έχεις να μου κάνεις κάποια πρόταση; Αν είμαι ελεύθερη εννοείς; Εντάξει, τα συμβόλαια για αυτό έχουν φτιαχτεί, για να σπάνε. Σίγουρα υπάρχει μια ωραία συνταγή σε κάποια πράγματα, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή χρησιμοποιήθηκε πέρυσι, ότι θα έχει επιτυχία και φέτος».

Και πρόσθεσε: «Στο My Style Rocks είχαμε μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Από τις ωραιότερες της ζωής μου, σε όλα τα επίπεδα και το αποτέλεσμα νομίζω το έδειξε. Ήταν εξαιρετική δουλειά. Η παραγωγή μού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν επαγγελματίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους. Θα ήθελα να το ξανακάνω αν με ρωτάς. Το δηλώνω γιατί έχω δει υποψηφιότητες πολλές. Νομίζω ότι μου βγήκε ωραίο το project αυτό γιατί έχω πλάκα και δεν νομίζω να το είχα δείξει».