Όσο πλησιάζει ο μεγάλος τελικός του My Style Rocks, τόσο αυξάνονται τα νεύρα των κοριτσιών, που μοιάζουν να έχουν γίνει… κρόσσια. Αν και ο δεύτερος κύκλος είχε πολλές εντάσεις και κόντρες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, τον τελευταίο καιρό η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Και δεν περνάει επεισόδιο που να μην έχει έστω μία μικρή αντιπαράθεση.

Και η αλήθεια είναι ότι η Ιωάννα Σιαμπάνη στις περισσότερες κόντρες είναι μέσα. Έτσι, έγινε και στο επεισόδιο της Τρίτης, όπου παρενέβη στον έντονο διάλογο που είχαν η Εύη Μπάση με την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, εξαιτίας του χαμηλού βαθμού που έβαλε η δεύτερη.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη «έριξε» την ίντριγκά της λέγοντας ότι η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη τής είχε ζητήσει παρασκηνιακά να στήσουν έναν ψεύτικο καβγά.

Η αποκάλυψη, όπως ήταν αναμενόμενο «άναψε» τα αίματα και πολύ γρήγορα στο πλατό του ριάλιτι μόδας στήθηκε ένας τρικούβερτος καβγάς, όπου μπλέχτηκαν και άλλες παίκτριες.

Η Εύα Μπάση είπε ότι δε δέχεται να της βάζουν χαμηλή βαθμολογία, διότι με τις «παλιές» του παιχνιδιού έχουν χύσει ιδρώτα τόσον καιρό. Τους ισχυρισμούς της, όμως, τους κατέρριψε η Μπέτυ Μαγγίρα, εξηγώντας ότι η συγκεκριμένη παίκτρια έχει βάλει και υψηλή βαθμολογία.

Η κριτική επιτροπή προσπαθούσε να βγάλει μία άκρη, αλλά αποδείχθηκε μάταιος κόπος. Μάλιστα, η Χριστίνα Παπαδέλλη αποκάλυψε ότι κάποιες παίκτριες κράζουν η μία την άλλη παρασκηνιακά, ενώ όταν έρχονται στο πλατό, όλες είναι «αγαπημένες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.