Όσο πλησιάζει ο μεγάλος τελικός του My Style Rocks, τόσο αυξάνονται τα νεύρα των κοριτσιών, που μοιάζουν να έχουν γίνει… κρόσσια. Αν και ο δεύτερος κύκλος είχε πολλές εντάσεις και κόντρες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, τον τελευταίο καιρό η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Και δεν περνάει επεισόδιο που να μην έχει έστω μία μικρή αντιπαράθεση.

Και η αλήθεια είναι ότι η Ιωάννα Σιαμπάνη στις περισσότερες κόντρες είναι μέσα. Έτσι, έγινε και στο επεισόδιο της Τρίτης, όπου παρενέβη στον έντονο διάλογο που είχαν η Εύη Μπάση με την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, εξαιτίας του χαμηλού βαθμού που έβαλε η δεύτερη.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη «έριξε» την ίντριγκά της λέγοντας ότι η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη τής είχε ζητήσει παρασκηνιακά να στήσουν έναν ψεύτικο καβγά.

Η αποκάλυψη, όπως ήταν αναμενόμενο «άναψε» τα αίματα και πολύ γρήγορα στο πλατό του ριάλιτι μόδας στήθηκε ένας τρικούβερτος καβγάς, όπου μπλέχτηκαν και άλλες παίκτριες.

Η Εύα Μπάση είπε ότι δε δέχεται να της βάζουν χαμηλή βαθμολογία, διότι με τις «παλιές» του παιχνιδιού έχουν χύσει ιδρώτα τόσον καιρό. Τους ισχυρισμούς της, όμως, τους κατέρριψε η Μπέτυ Μαγγίρα, εξηγώντας ότι η συγκεκριμένη παίκτρια έχει βάλει και υψηλή βαθμολογία.

Η κριτική επιτροπή προσπαθούσε να βγάλει μία άκρη, αλλά αποδείχθηκε μάταιος κόπος. Μάλιστα, η Χριστίνα Παπαδέλλη αποκάλυψε ότι κάποιες παίκτριες κράζουν η μία την άλλη παρασκηνιακά, ενώ όταν έρχονται στο πλατό, όλες είναι «αγαπημένες».