Από τη Δευτέρα 7 έως την Παρασκευή 11 Μαΐου στον ΑΝΤ1 η Μαρί Κυριακού μέσα από την εκπομπή της «Με Αγάπη» μας δείχνει πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας και να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
Τη Δευτέρα 7 Μαΐου η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για το πρόγραμμα «ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ». Μέσω αυτού του προγράμματος δημιουργούνται, δωρεάν, πιστοποιημένοι βιολογικοί λαχανόκηποι σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά, όπως το Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής.

PATRINISTAS
Την Τρίτη 8 Μαΐου η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει μια ομάδα που πιστεύει στα δικαιώματα των πολιτών στους δημόσιους χώρους, τους «PATRINISTAS». Πρόκειται για την εθελοντική ένωση πολιτών της Πάτρας, που δρα για να προσφέρει στις επόμενες γενιές την πόλη που τους αξίζει.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Είναι σημαντικό να μην χαθεί το ιδανικό του εθελοντισμού! Το Αρσάκειο Εκάλης ανέλαβε εθελοντικά την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα, με σκοπό να τα προσφέρει στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών. Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας το παρουσιάζει την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 12:50.

ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ
Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για το σωματείο «ΑΡΩΓΗ». Το σωματείο αυτό, βοηθά αναξιοπαθούντα άτομα με σκοπό να βελτιωθεί το επίπεδο της ζωής τους. Περισσότερα θα μάθουμε την Πέμπτη 10 Μαΐου στον ΑΝΤ1!

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΧΕΛΩΝΩΝ ΑΡΧΕΛΩΝ

Την Παρασκευή 11 Μαΐου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για το «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΧΕΛΩΝΩΝ» του Συλλόγου Αρχελών. Το συγκεκριμένο κέντρο, περιθάλπει τις τραυματισμένες χελώνες, ενώ πραγματοποιεί και εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία απευθύνονται σε σχολεία.