Ο γνωστός σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» στο Star, όπου άσκησε σκληρή κριτική στην τηλεοπτική σειρά τατουάζ και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ μίλησε και για το πώς βλέπει τον Σάκη Ρουβά ως ηθοποιό.

«Γιατί δεν κάνετε τηλεόραση;» ρωτήθηκε ο σκηνοθέτης και απάντησε: «Δεν έχετε δει πώς είναι η τηλεόραση; Το απόλυτο σκουπιδαριό! Δεν έφτανε το ελληνικό, τώρα έχουμε και το τουρκικό. Από τωρινά σίριαλ δεν έχω δει τίποτα. Δεν μπορώ να τα δω. Είδα πέντε λεπτά ένα πράγμα που λέγεται “Τατουάζ” και έφριξα. Δηλαδή παίζουν πιο ανθρώπινα στις Οικογενειακές Ιστορίες, που γελάγαμε τότε. Παρά εκεί. Και καλοί ηθοποιοί. Όταν λες 25 σελίδες την ημέρα και οι 25 σελίδες είναι βλακείες, πώς θα τις πεις; Βλακωδώς! Άλλο να λες Σαίξπηρ και άλλο να λες αυτές τις @@.

Τα ριάλιτι επιβίωσης είναι το απόλυτο σκουπιδαριό! Είναι ο πλανήτης των πιθήκων από την ανάποδη. Στο συγκεκριμένο, είτε παίζει ο Ντάνος είτε παίζει η γάτα μου το ίδιο είναι. Δεν έχει καμία σημασία. Το ίδιο πράγμα είναι. Είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να παίζει χειρότερα από τους άλλους. Μα ο ηθοποιός δεν είναι κλειστό επάγγελμα. Τα παράπονα της η Χρυσούλα Διαβάτη στη Μελίνα που κατάργησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η Σαρλίζ Θερόν πήρε Όσκαρ. Ηθοποιός ήταν; Όχι. Ένα μοντέλο ήταν».

Σε ερώτηση για τον Σάκη Ρουβά, ο Πάνος Κοκκινόπουλος απάντησε: «Δεν ξέρω σαν τραγουδιστής πώς είναι. Αλλά θεωρώ ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι καλύτερος ως ηθοποιός. Είχα δει μια αμερικανική ταινία που είχε κάνει έναν serial killer και ήταν πολύ καλός. Εγώ θα δούλευα άνετα μαζί του».