Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η πρεμιέρα της νέας σατιρικής εκπομπής του Γιώργου Μητσικώστα, λίγη ώρα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο αιχμηρός στη σάτιρά του κωμικός «ήρθε για να λύσει όλα τις απορίες» και πολλά πρόσωπα της επικαιρότητας δεν ξέφυγαν της κριτικής του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο είχε το σκετσάκι που αφιέρωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά» και την συνάδελφό του, Κατερίνα Ακριβοπούλου. «Καλησπέρα σας. Έχουν περάσει 13 δευτερόλεπτα χωρίς να πω κουβέντα για το ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι μία αποστομωτική απάντηση σε όσους λένε ότι προβάλω μόνο το κυβερνητικό έργο και ότι δεν έχουν φωνή τα υπόλοιπα ανύπαρκτα κόμματα της πλάκας». Με την «Έλλη Τριανταφύλλου» να απαντάει «ε, όχι και ανύπαρκτα βρε Κατερίνα μου. 17 μονάδες σας ρίχνουν στις δημοσκοπήσεις».

Αυτό το σχόλιο δημιούργησε μία «ένταση» με την «Κατερίνα Ακριβοπούλου» να απαντάει αιχμηρά: «Αυτό το παραμυθάκι δεν το βαρέθηκες Έλλη;». Στη συνέχεια ωστόσο συνεχίζει στο ίδιο σατιρικό κλίμα κάνοντας σύνδεση με την Κουμουνδούρου και προσφωνώντας τον ρεπόρτερ είπε: «Να συνδεθούμε τώρα με τον ρεπόρτερ μας στην Κουμουνδούρου που θα μας δώσει το ρεπορτάζ της καλύτερης κυβέρνησης που έχει δει ο τόπος τα τελευταία 25 χρόνια».

Δείτε στο βίντεο από το 9:53 και έπειτα: