Αποζημίωση 15.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο Στέφανος Χίος στον Νίκο Χατζηνικολάου καθώς κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, για δημοσίευμα που είχε υπογράψει το 2015 στο «Μακελειό».

Η σχετική απόφαση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδόθηκε χθες, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε καταθέσει στις 12-5-2015 αγωγή σε βάρος του Στέφανου Χίου και της δημοσιογράφου Χριστίνας Αλαμάνου, καθώς σε δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό» περιέχονταν υβριστικοί και συκοφαντικοί για το πρόσωπό του χαρακτηρισμοί.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου υπέστη ηθική βλάβη και υποχρεώνει τον Στέφανο Χίο και τη Χριστίνα Αλαμάνου, να του καταβάλουν το ποσό των 15.000 ευρώ με τον νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, είπε, μέσω της εκπομπής του στον Realfm 97,8, πως όταν λάβει τη χρηματική αποζημίωση που επιδίκασε το δικαστήριο, θα ανακοινώσει πού θα διατεθούν τα χρήματα, γιατί, όπως ανέφερε, δεν θα τα κρατήσει ο ίδιος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.