Τελικά όλα μπορούν να συμβούν στην (τηλεοπτική) ζωή. Δύο πρόσωπα που ήταν για χρόνια στα «μαχαίρια» βρέθηκαν χτες στο ίδιο πλατό και οι πάγοι έλιωσαν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να επουλώσει τις πληγές περασμένων ετών και κάλεσε τον Νίνο Μουρατίδη στην εκπομπή της.

Οι δύο τους έκαναν μία απολαυστική κουβέντα αφήνοντας στην άκρη τις παλιές τους κόντρες.

«Εγώ έμαθα ότι υπάρχει μια Τατιάνα Στεφανίδου, μια ωραία γυναίκα που λέει τις ειδήσεις στον ΑΝΤ1. Εντάξει μέχρι εκεί» εξήγησε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης σχετικά με το πώς ξεκίνησε η «αντιπάθειά» του για την παρουσιάστρια.

«Μετά όμως, αυτή η γυναίκα άρχισε να κάνει μια εκπομπή που δεν ήταν καθόλου του γούστου μου. Κοινώς, έπαιρνε τις ζωές άλλων ανθρώπων και τις ξεκατίνιαζε.

Αυτομάτως, με χάλασε αυτό. Και εκεί πια που έφτασα μέχρι εδώ, ήταν όταν σε μία από αυτές τις εκπομπές είπατε τη φράση “Και ποιος νομίζει ότι είναι αυτός ο Μουρατίδης;” Έμεινα κάγκελο! Δουλεύω από 13 χρονών, έχω κάνει τόση δουλειά, τόσα πράγματα, και βγαίνει μια Τατιάνα Στεφανίδου και λέει “ποιος είναι αυτός ο Μουρατίδης;” Οπότε μπήκατε στους “αντιπαθούντες”» συνέχισε, μιλώντας στην παρουσιάστρια του «Μίλα» στον πληθυντικό.

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί: «Με σόκαρε τόσο πολύ αυτό, που, μόλις ελέχθη, έφτιαξα ένα site για να βλέπει ο κόσμος ποιος είμαι!».

«Εντάξει, εγώ ξεκίνησα αυτές τις lifestyle – gossip εκπομπές, αλλά μετά όλη η τηλεόραση έγινε αυτό το πράγμα, από το πρωί μέχρι το βράδυ» του απάντησε η Τατιάνα Στεφανίδου, και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να πάρει μια ανάλογη απάντηση: «Και είστε περήφανη για αυτό; Που ανοίξατε τον δρόμο σε όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, σε όλη αυτή τη λαγνεία του κουτσομπολιού;».

Λίγο αργότερα, οι δυο τους θυμήθηκαν τη «μελανή», όπως τη χαρακτήρισε η Τατιάνα Στεφανίδου, περίοδο της τηλεοπτικής συνύπαρξής τους στο πλατό του Fame Story, με την παρουσιάστρια να τον ρωτάει-πάντα χρησιμοποιώντας πληθυντικό ευγενείας: «Θυμάστε που λέγατε στην παραγωγή “Ή εγώ ή αυτή”;».

Όταν πια ο πάγος είχε σπάσει, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Nα σας πω κάτι όμως; Πίσω από μία μεγάλη αντιπαλότητα, μπορεί να κρύβεται και ένας ηλεκτρισμός μια εκτίμηση. Δηλαδή, δεν μου περνούσατε απαρατήρητος –να μιλάμε στον ενικό;» και, παίρνοντας την θετική απάντηση του καλεσμένου της, συνέχισε: «Δεν μου περνούσες απαρατήρητος και ούτε εγώ περνούσα σε εσένα», ενώ λίγο αργότερα, δεν δίστασε να τον ρωτήσει: «Θα ξανάρθεις τώρα που με αγάπησες;».