Οι τρεις φιναλίστ, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς και Ιωάννα Πηλιχού ετοίμασαν κι αυτή την εβδομάδα δύο χορογραφίες και προετοιμάστηκαν για τις πιο δυνατές επιδόσεις στον πάγο, όμως τελικά ο τελικός θα είναι γυναικεία υπόθεση.

Οι δύο φιναλίστ στον τελικό θα αναμετρηθούν σε τρεις χορογραφίες. Στην πρώτη θα επαναλάβουν την αγαπημένη τους από όλες όσες χόρεψαν κατά τη διάρκεια των live. Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα τραγούδι που θα τους γίνει ανάθεση, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα χορέψουν το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει εκείνη με το πιο εντυπωσιακό performance.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Dancing οn Ice έχει ήδη ξεκινήσει. Το μεγαλύτερο υπερθέαμα της ελληνικής τηλεόρασης πριν ρίξει την αυλαία, μας φέρνει ένα μοναδικό live γεμάτο λάμψη. Μύρωνας Στρατής, Shaya και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μοιράζονται μαζί μας μουσικές επιτυχίες, αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες που διαγωνίστηκαν, χορεύουν για τελευταία φορά στον πάγο του Dancing οn Ice.